Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا عرب احمدی روز پنجشنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها ابراز داشت: عامل انسانی، خواب آلودگی ، سرعت غیر مجاز و خروج از جاده عوامل مهم بخش زیادی از تلفات و تصادف های جاده ای است که سهم قابل توجهی در این حوزه دارد.

وی ادامه داد: محور دامغان به جندق، درصد بالایی از میزان فوتی‌های تصادف‌ها را در استان داشته و از این رو تکمیل باند دوم محور دامغان- معلمان توسط وزارت راه و شهرسازی در حال احداث است و ترمیم مشخصات فنی و مهندسی قطعاتی از این محور جزو اولویت های برنامه ریزی اداره کل قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اصلاح شیب های شیروانی به کاهش حوادث در این جاده کمک می کند افزود: با هدف بهبود این شاخص در محور دامغان- معلمان- جندق ، عملیات اصلاح شانه خاکی ،  شیب شیروانی و ترمیم فرونشست های محور مذکور به طول ۱۸ کیلومتر با به کار گیری ۹ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری ، با تلاش کارکنان اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دامغان به صورت امانی انجام شد.  
عرب احمدی افزود: با توجه به قرارداد عقد شده به زودی رفع نواقص روکش آسفالت این محور نیز با استفاده از ظرفیت های موجود انجام می شود و امیدواریم با انجام این اقدامات شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

طول محور دامغان ـ جندق به عنوان محور اتصالی استان سمنان به استان اصفهان از دشت کویر ۲۷۰ کیلومتر است که ۲۴۰ کیلومتر آن در محدوده شهرستان دامغان و ۳۰ کیلومتر آن در استان اصفهان قرار دارد.

با توجه به وجود چندین روستای پرجمعیت، منطقه گردشگری کویر حاج علی‌قلی حسن آباد، تپه‌های مریخی و زیبایی های کویر، سالانه بسیاری از گردشگران نیز از این مسیر برای بهره‌مندی از آثار طبیعی استفاده می‌کنند. 

رییس پلیس راه استان سمنان چندی پیش اعلام کرد که بیشترین تصادف‌های فوتی استان سمنان متعلق به محور دامغان- جندق است.

برچسب‌ها پلیس راهور ناجا تصادفات جاده ای دامغان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا تصادفات جاده ای دامغان پلیس راهور ناجا تصادفات جاده ای دامغان محور دامغان جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، خیرالله خادمی در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور از راه آهن پروژه راه آهن اندیمشک خرم آباد دورود، اظهار کرد: در پروژه ریلی دو خطه کردن بندر امام تهران در محدوده لرستان قرار داریم که اولین مسیر ریلی کشور بوده که از بندر امام خمینی(ره) بتوانیم بار را به مرکز کشور برسانیم که در حال حاضر به عنوان قدیمی ترین مسیر ریلی است یعنی از شمال خوزستان وارد این استان می شود و به دورود می رسد.

خادمی خاطرنشان کرد: با طرحی که در قدیم و جدید آن وجود داشته این محور نزدیک ترین محوری است که هم به آستارا می تواند برسد و هم اینکه مرکز کشور با ۹۰۰ کیلومتر به بندر امام خمینی(ره) می رسد.

وی اضافه کرد: این محور یکی از با صرفه ترین مسیرها بوده که همان موقع قبل از انقلاب طراحی شده و بعد از انقلاب تاکید شده که این کار صورت گیرد.

خادمی بیان کرد: در دولت احمدی نژاد از جمله کارهای که صورت گرفت، دو خطه کردن راه آهن از بندر امام به اهواز و اهواز به اندیمشک بود که در سفر ریاست جمهوری به خوزستان بخش بین اندیمشک به اهواز افتتاح شد.

وی با بیان اینکه این محور بنای محور ریلی شمال به جنوب در غرب کشور است، افزود: این محور ۱۵۰۰ کیلومتر بوده که ۱۱۰۰ آن موجود است و با ۴۰۰ کیلومتر احداث مسیر جدید کریدور شرق به غرب کشور سرتاسر خواهیم داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: هم اکنون ۱۵ هزار کیلومتر خطوط ریلی در کشور موجود و برنامه ریزی برای تکمیل ۲۰۰ کیلومتر دیگر تا پایان سال نیز صورت گرفته است.

خادمی ادامه داد: متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور ۱۹۰ کیلومتر است که سال گذشته برای احداث ۴۷۰ کیلومتر خطوط ریلی در کشور هدفگذاری شده که ۲۴۰ کیلومتر آن بهره برداری شد.

وی اظهار کرد: ردیف بودجه ای طرح های ریلی کشور ۳۷ هزار میلیارد ریال است که با توجه به هزینه اجرای این طرح ها کفاف نمی دهد در صورتی که چنانچه منابع تامین شود، ظرفیت احداث سالانه ۵۰۰ کیلومتر راه آهن در کشور وجود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • افزایش تلفات عملیات ضدصهیونیستی کرم ابوسالم